Showbiz

Milijana i MILOJKO dobili ponudu da glume u “FILMU ZA ODRASLE” a pogledajte šta su odlučili…

Milijana Bogdanović i Milojko su endavno od produkcije dobili ponudu da snime film za odrasle i da će im dati veliku sumu novca za to kada bi oni pristali na to.

Naime oni su trebali da čuvaju svoju tajnu i da niko ne sazna kakvu ponudu su dobili ali Mili je to čuo i nije mogao da izdrži a da ne kaže ostalim ukućanima.

Naime on je sa svima pričao u dvorištu i pričao je kako su oni dobili ponudu da snimi pornić a Milijana je posebno bila iznenađena kad aje ovo čula i nije htjela ni da čuje za ovakvbe stvari.

Kasnije je priznala da bi joj trebalo malo vremena da o svemu razmisli i da odluči da li će da urade ovo ili ne i da se dogovori zajedno sa Milojkom o tome da li žele da urade nešto ovako ili ne.

Milojko nije ništa rekao o tome jer ni sam ne zna da li on to može da uradi ili ne i da li je spreman da napravi nešto ovako.

Milijana se pitala koliku sumu novca bi mogli da dobiju za ovo te da li vrijedi da oni urade nešto ovako i da se blamiraju pred svima.

Produkcija im još ništa nije javla o tome tako da ni oni još nisu odlučili da li će da urade nešto ovako.

Ukućani su saznali za to i svi im se posebno smiju od kako su čuli šta su im ponudili i šta bi trebalo da oni urade i kako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *