Showbiz

Milijana i Požgaj nisu mogli da smire strasti a pogledajte šta rade ispod JORGANA…

Milijana je nedanvo pričala sa Marijanom Marković kojoj je priznala da joj nije lahko kako je sada u vezi sa Požgajem a zna da je on oženjen te kako je ta činjenica malo proganja i muči.

Ona je odlučila da će da raskine svoju vezu sa Milojkom i da bez obzira na sve bude sa Požgajem iako je znala da je on oženjen njoij to ne smeta.

Ipak sama činjenica da je bila u vezi sa Milojkom je dovoljna.

Osim toga ona je priznala kako je u većini slulajeva imala ovakve veze i kako je bila sa muškarcima koji su oženjeni i da joj to nikada nije posebno smetalo i da bude razlog zbog kojeg bi ona raskinula sa nekim.

Tvrdi da je imala problema u tim vezama i da je jendom prilikom svog tadašnjeg momka gađala telefonom jer nije mogla više da ga sluša šta i kako priča jer je užasno nervuralo i njegovo ponašanje.

Taj muškarac je bio oženjen i imao je i djecu a ona bi bila sa njim u njegovoj kući ako su mu tu bili i djeca i žena ona bi sa njim provodila vrijeme zajedno.

Tvrdi da nikada ni sa jednim muškarcem nije i bila samo zbog para i kako ni sa jednim nije vrijeme provodila onako iz dosade i da je uvijek imala ozbiljne namjere.

Neke stvari ne može da izbriše iz svog života i nikada neće ni moći s obzirom na to šta sve i kako joj se do sada i desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *