Uncategorized

Milijana i Požgaj su ostali sami u TAJNOJ SOBI a on joj priznao da….

Milijanu Bogdanović i njenog partnera Milojka su nedavno svi ismijavali nakon što su saznali da oni ulaze u ovaj rijaliti i da će biti zajedno do kraja svog života.

Naime od kako su ušli u rijaliti oni su privukli dosta pažnje na sebe s obzirom na to da je velika razlika u godinama između njih i mnogi su se pitali kako su se oni usudili da urade nešto ovako i da počnu svoju vezu.

Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj su nedavno završili sami u tajnoj sobi i oni su imali par pitanja na koja su morali da odgovore kako bi se saznalo o čemu se radi i šta se desilo između njih i da li je se šta uopšte desilo.

Naime tada nisu mogli sakriti da nešto postoji između njih i da se nešto rodilo između njih i da je moguće da oni budu zajedno s obzirom na to da je Milijana mlada a pored sebe ima muškarca koji može djed da joj bude i zaista nešto tako joj nije potrebno u životu.

Oni su bili cijelo vrijeme nasmijani dok su bili u tajnoj sobi i na svako pitanje koje su dobili su odgovorili i nisu imali problema s tim da pričaju o tome šta i kako se dešava.

Požgaj je bez imalo problema Milijani poručio da joj Milojko nije potreban u životu te da moće da pored sebe ima puno boljeg muškarca a Milojko je ništa za nju s obzirom na to kao ona izgleda i kako je mlada a on je pravi starac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *