Showbiz

MILIJANA imala nervni slom te ga je pred svima IŠAMARALA…

Milijana i Milojko su postali popularni od kako su ušli u rijaliti i od kako su svima otrkili svoju vezu. Naime ona je nedavno počela malo da se mota sa Požgajem a sve to je primijetio i sam Milojko koji je posebno ljut na nju zbog toga.

Aleksandar Požgaj je na lijep način uspio da zavede Milijana koja nije mogla da mu odoli i imala je tako intimne malo scene sa njim koje inače nemaju prijatelji.

Naime on je prije par noći bio baš blizak sa ostalim kolegicama iz rijalitija i nju je to posebno naljutilo i nije mogla da mu to oprosti te se baš naljutila na njega.

Kada ga je vidjela takvog sa njima ona mu je prišla i iz čista mira lupila par šamara dok je on gledao u nju blijedo i nije mu bilo jasno šta i kako se dešava.

Kada je Miloko vidio šta je ona uradila bio je nekako baš sretan i to se moglo itekako primijetiti na nejgovom licu dok ih je pomno gledao šta i kako rade.

Kada je vidio koliko je Milijana ljuta on je pookušao na lijep način da je nekako uvjeri da bude sve u redu i da mu oprosti što joj je radio ljubomorne scene.

Oni su izašli u dvorište i raspravljali se o svemu tome a Milojko je bio u kući i sve je pomno gledao šta i kako se dešava i čekao samo da se oni posvađaju i da sve pukne te da se ona njemu vrati i da se pokaje za sve što je i kako je uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *