Showbiz

Milijana je napokon priznala sa kim želi da bude nakon što izađe iz rijalitija!!

Milijana Bogdanović je napokon odlučila sa kim bi mogla da bude nakon što izađe iz rijalitija, da li sa Milojkom ili sa Požgajem. Ona je priznala kako je se uvjerila da Požgaj ima puno veći polni organ od Milojka i da je nekako to posebno privuklo ka njemu jer se nije nadala da bi on mogao da ima ovoliki polni organ.

Milijana je već neko vrijeme u nekom tako reći odnosu sa Požgajem i konstantno provocira Milojka sa svojim ponašanjem.

Ona je priznala da nikada nije ni pomislila da bi nekad Milojko mogao da bude za baciti i da ništa on ne vrijedi ali ipak ona bi možda volila da nekada pored sebe ima malo mlađeg muškarca.

Od kako joj se Požgaj počeo udvarati jednostavno nije mogla nikako da mu odoli i zbog toga se ovako ponašala prema njemu jer ipak kada je vidjela koliko on vrijedi jednostavno nije mogla da mu odoli.

Tvdri da kada je malo bolje obratila pažnju na njega shvatila je kako joj se on sviđa te kako bi mogla da bude sa njim i da bude zadovoljna u vezi sa njim.

Naime nakon toga su bili malo intimniji, ona je njega oralno zadovoljavala a i on nju te to je jednostavno bio jedini i njabolji način da se malo zabave i da budu zadovoljni oboje i da imaju ono što žele i što im je potrebno.

Naime priznala je da bi ostala sa Požgajem u koliko joj on obeća da će as njim da ima sve i da će sa njim biti sigurna i u ljubavnom ali i u financijskom smislu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *