Showbiz

Milijana je priznala kako je MAŠTALA O TOME DA SE UDA ZA BOGATAŠA ali sada ona živi u BIJEDI.. Pogledajte njihovu kuću..

Milijana Bogdanović je je nedavno izgovorila sudbonosno da svom partnetu Milojku Božiću a nakon rijalitija oni su supjeli posebnu pažnju a privuku na sebe i da postanu itekako poznati.

Oni su posebnu pažnju privukli na sebe sa svojim učešćem u rijalitiju i već neko vrijeme se nakon toga toliko pričalo o njima i svemu šti se desilo i kako.

Niko se niej nadaod a bi oni nakon svega toga mogli da se odluče an o da se vjenčaju id a se obećakju jendo drugome s obzirom na to da je Milijana varala na sve oči Milojka pred svima bez imalo stida i srama.

Milojko ima malu kućicu na selu u kojoj će on i Milijana da žive iako je ona maštala o tome da oni imaju veliku i luksuznu kuću u kojoj bi mogli da žive i uživaju na pravi način ali nažalost ništa tako niej moguće s obzirom na financijsku situaciju u kojoj su njih dvoje.

Milijana je proznala da je o tome maštala a li s obzirom na situaciju pomirit će se sa tim što ima i kako ima ali naravno to nije bio njen prvenstveni odabir i nije sretna zbog toga.

Ono što je posebno zanilmljivo jeste činjenica kao je Milojko lijepo uredio vrt svoje kuće i kako sve izgleda jako dobro i uređeno na tradicionalan način i sam je priznao da je on oduvijek bio lud za tim stvarima i da su mu se takve stvari oduvijek baš sviđale.

Pogledajte i sami se uvjerite u to šta i kako je on uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *