Showbiz

Milijana morala da izabre koga želi MILOJKA ILI POŽGAJA a na kraju je izabrala…

Milijana Bogdanović je već nekoliko dana u tako reći kratkoj romansi sa Požgajem iako je u vezi sa Milojkom Božićem sa kojim je zajendo ušla u rijaliti i iako tvrdi da sa njim nema ništa svi ti vide.

Naime ona je bila nekako baš prisna sa Požgajem iako je on oženjen i to je posbeno ljutilo i brinulo Milojka koji je iz dana u dan ludio zbog toga i na kraju je i završio u bolnici.

Ona je odlučila da će ostaviti Požgaja s obzirom na to da je ušla sa Milojkom u rijaliti i da je on njen momak a Požgaja je sada samo upoznala ali osjetila je neku hemiju i povezanost sa njim ali samo to.

Milijana je savjetovala Milojku da napusti rijaliti s obzirom na to da nije baš najbolje i da se puno brine tako da bi mu bilo bolje da je kod kuće ali on ne želi ni da čuej za to jer ušli su zajedno i trebaju i da ostanu zajedno.

Mnogi su se pitali da li je ikada između njih bilo akcije s obzirom na ogromnu razliku u godinama koja je postajala između njih jer nekako izgleda nezamislivo iako oni tvrde da jesu imali i da ih i dalej imaju te kako im je za to potrebna mašina za veš jer na njoj sve to rade.

Kasniej im je produkcija poklonila mašinu za veš samo kako bi je imali i kako bi mogli da imaju odnose i u rijalitiju jer svi to jedva čekaju da vide a pitamo se da li će i to uraditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *