Showbiz

MILIJANA priznala da želi da bude INTIMNA sa POŽGAJEM negdje gdje nema KAMERA tako da sada istražuje… POGLEDAJTE I SAMI!!

Milijana Bogdanović je nedavnp odlučila reći sve iskreno šta misli i o Milojku Božiću a i o Požgaju i odlučila je da će staviti tačnu na sve ovo i da riješi neke nedoumice.

Naime Milojko je prije par dana prema njoj baš bio grub i više nije mogao da se suzdrži nako svega što mu je uradila.

Miljana je priznala da je Milojko u posljednje vrijeme posbeno ljuti i da više ne može da podnese da ga sluša a i gleda takvog.

Stalno želi da joj spominje Požgaja i sve što mu je uradla sa njima ai sama je svjesna svega šta i kako se desilo i zašto.

Tvrdi da je sigurna da će joj se Milojko javiti i obratiti kada malo popije i da će joj tada će da uradi sve što je potrebno.

Milijan se nije nadala da bi nešto ovako moglo da joj se desi i da bi mogla da ostane bez Milojka jer je bila sigurna da će je on čekati i biti sa njom.

Milijana je prizanla da joj se Požgaj toliko sviđa i da ima veliku želju da bude sa njim i to posebno bi s eobradovala da zna na kojim mjestima bi mogla da bude negdje intimna gdje nema kamera i gdje bi mogli da budu sami.

Već je do sada izazivao nekoliko puta s tim i ona se odupirtala ali tvrdi da više ne može i da jedva čeka da se nešto tako ostvari.

Ona istražuje gdje se nalaze mjesta do kojih ne dopiru kamere i koja ne mogu da ih snime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *