Showbiz

Milijana se nakon SVAĐE sa Požgajem ponovo vratila MILOJKU!! Pogledajte kako je sad on nju odbio…

Aleksandar Požgaj je posebno bio mudar i odlučio je da će dati sve od sebe kako bi rastavio Milijanu i Milojka i kako oni više ne bi bili zajedno i kako bi on osvojio Milijanu jer smatra kako oni baš i nisu jedno za drugo.

Naime nedavno je bila velika žurka u Parovima gdje je Milijana toliko bila ljuta na Požgaja da mu je prišla i ošamarila ga jer je ona ljuta bila na nnjega kada je vidjela kako on flertuje sa drugim djevojkama.

On se smijao i dobacivao dok je ona stojala ispred nejga te je pohvalio kako joj dobro stoje hlače a ona mu je samo brojala i pitala se šta on hoće i želi od nje.

Požgaj se samo smijao dok je sve to sa prozora promatrao Milojko i smijao se jer je shvatio o čemu se radi i šta je ona uradila nakon svega.

Ona je njemu zaprijetila kako će on tek sada da vidi ko je ona i da više neće imati strpljenja za njega i biti više toliko fina kao što je bila do sada.

Milijana je nakon toga prišla svom momku Milojko koji je stariji opd nje čak 53 godine i riješila je da će se pomiriti sa njim nakon svega ali sada je on malo nju ignorisao nako svega što se i kako se desilo.

Milojko je na nju toliko ljut zbog svega da nije znao šta bi i kao bi odgovorio na svo to njeno ponašanje i išao dalje sa njom te joj je rekaod a će da razmisli o svemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *