Showbiz

Miljana i GOCA TRŽAN, su rodile po jedno dijete a sada su u RIJALITIJU ZAJENDO pjevale!! Pogledajte kako to zvuči!!

Goca Tržan je nedavno bila u Zadruzi kao gost na proslavi rođendana Željka Mitrovića koji je odlučio da će baš onda da bude njegov gost iznenađenja.

Naime Goca Tržan je kao i do sada napravila veliki spektakl i sve oduševila sa svojim nastupom koji je imala jer se zaista potrudilad a napravi dobru atmosferu.

Goca Tržan je bila u braku sa Ivanom Marinkovićem i sa njim je dobila kćerkicu a njemu je i Miljana rodila sina, a zatrudnila je sa njim dok je bila u rijalitiju.

Name mnogima je bilo posebno smješna situacaija kada su i Goca Tržan i Miljana zajedno pjevale jednu pjesmu jer su on eobje bile u vezi sa Ivanom Marinkovićem.

Goca Tržan je sasvim dobro i korektno odradila svoj posao i ponašala se kao da je sve sasvim u redu sa njima i kao da ona nema ništa sa Miljanom.

Goca Tržan je Ivanu rodila kćerku Lenu koja danas živi sa njom jer njen otac nije toliko odgovoran da bi ona mogla da bude sa njim tako da je Goca tražila da ona dobije starateljstvo i da kćerka ostane sa njom jer je smatrala kako je to najbolje.

Miljana je nakon ovoga napravila haus i pretukla je Matoru Goca tvrdi da niej mogla da vjeruje šta se sve dešava pred njenim očima i kako jer nije očekivala da bi se sve to moglo desiti dok je ona gost u rijalitiju.

Pogledajte kako one pjevaju zajedno i zaista će te se nasmijati do suza kada vidite ovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *