Showbiz

Miljana je ostala sva u suzama nakon što je VIDJELA ŠTA JOJ SE DESILO SA SINOM… Policija bi trebala odmah da interveniše i da joj pomogne…

Naime Miljana Kulić je nedavno odlučila da će da svog momka Lazara Čolića Zolu sa kojim je neko vrijeme bila u vezi da prijavi policiji za sve što joj je do sada napravio kako je to napravio.

Ona tvrdi da više ništa ne može da mu oprosti iako je mislila da bi nakon sveg ašto se i kako se deislo između njoh mogla da mu oprosti ali ipak ne s obzirom na to šta joj je sve loše uradio.

Naime ono što je najviše od svega boli jeste činjenica da je sve ovo preživio i nejn sin koji jendostavno nikad anije htjeo da bud eu njegovom naručju jer je dijete izgleda itekko osjetilo koga i zašto ga ne voli.

Zola je maltretirao i spihički i fitički te tvrdi kako su to stvari koje ona naravno niakda neće moći da mu niti zaboravi a niti da mu oprosti.

Niame koliko puta je mali Željko znao da plače a on mu nikada nije prišao da mu pomogne s obzirom na to kako on ne voli djecu i kako mu nije toliko stao do djedce kao njoj i zbog toga se ovako i ponašao prema njenom sinu Željku.

Miljana je na kraju odlučiald a će da ga ostjera i iz stana u kojem je ona plaćala kiriju za nih oboje i kako sada ne želi ni da čuje za nmjega niti da ga vidi ili slučajno da mu pomogne.

N akrjau je odlučila da će seobratiit policiji kkao bi joj oni oko svega ovoga napokon pomogli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *