Showbiz

Miljana je pobjegla iz Zadruge a ovo što je uradila sinu nakon toga je sve zgrozilo!! Kako je ovo mogla napraviti..

Naime Miljana je sinoć bila jako loše u rijalitiju u nekoliko puta je pokušala da uradi nešto kako bi samo napustila rijaliti i išla dalje jer nije mogla da podnese sve to što joj se desilo i na koji način.

Naime ona je u jako teškom psihičkom stanju i u to su se svi mogli da uvjere te su priznali da nisu očekivali da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi.

Naime ona je sve gore u gore od kako je nejna majka napustila rijaliti te je ona itekako teško nakon svega toga te je u jendo trenutku pokušala da preskoči ogradu i da bježi nakon svega toga što se desilo i na koji način.

Marija Kulić je do sada uradila i napravila puno toga dok je bila z rijalitiju i niko nije očekivala da bi nešto ovkao nakon svega moglo da se desi.

Naime ona je pokušala da pobjegne preko ograde alu nije uspjela pobjeći i u to su se svi mogli da uvjere te su bezbroj puta priznala da neke od tih stvari nisu mogli ni zamisliti da bi mogle d ase desi i to na ovakav način.

Naime ona je počela da urla i plače jer tvrdi da više ne može biti tamo i ne može biti zarobljena tamo nakon svega što je imala i na koji način joj se sve to desilo.

Pogledajte i sami se uvjerite kako ona pokušava pobjeći preko ograde i na koji način je uradila nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *