Showbiz

Miljana je spakoval KOFERE I UDAJE SE ta ovog PJEVAČA…

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija i mnogi su se pitali da li je nešto ovako moguće da je ona odlučila da uradi nakon što je izašla iz rijalitija.

Naime ona je podijelila fotografiju sa pjevačem Bojanom Tomovićem sa kojim je ona izgleda sada u vezi i sa kojim je započela nešto ovako.

Naime mnoge je ovo iznenadilo i nisu očekivali ništa ovako i na ovakav način.

Naime Miljana je o da će da ode u Crnu Goru i da će da tamo posjeti Bojana da bi mogla da svima da pokaže kako je sretna i kako je ovo ono što je ona oduvijek htjela da ima i da postigne u svom životu.

Neke stvari koje su joj se desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to da ni sama nije mogla zamisliti nešto ovako i na ovakav način da bi moglo da joj se desi.

Ona je do sada već bezbroj puta imala probleme sa Zolom i do sada su se bezbroj puta potukli i to su svi mogli da vide i da se uvjere da su se ovakve stvari među njima dešavale i to na ovakav način.

Miljana Kulić nikada nije imala problem da uradi i napravi nešto ovako jer je smatrala kako neke stvari ne bi trebalo da joj predstavljaju problem i da ne bi trebalo da se ustručava da uradi i napraqvi nešto ovakav način.

Pogledajte kako ona izgleda sretna i zadovoljna.

Nikome nije jasno kako il na koji način se rodila ovakava ljubav te da li je nešto ovako moguće da se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *