Showbiz

Miljana je SPAVALA SA OCEM ove poznate pjevačice…

Miljana Božić je nedavno bila jako ljuta s obzirom na činjenicu kako su je povezali sa Zoranom Buđićem Kobrom a on je otac poznate Anastasije koja je modelsica.

Naime ona je priznala da je bila u posjeti kod njega i da su bili u njegovom stanu ali da se tu ništa niej desilo s obzirom da je sa njom bila i Sanja Mirkov i da je ona bila u jako lijepom odnosu sa njima i da su se samo družili.

Naaime ni sama nije znala kako i na koji način su ljudi saznali za sve ovo i na koji način jer ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da im se desi.

Naiem ona ej priznala da mora da nešto smisli jer ne može da podnese da se ovakve stvari i na ovakav način pričaju.

Nije se nadala da bi se ovo moglo sazanti i to je itekako naljutilo i iznenadilo jer ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Onda je i sama shvatila da nije baš toliko pametna da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način i da stvari funkcionišu ovako.

Sada je u velikoj panici zbog svega i ne zna ni sama kako da se izuče iz svge toga i na koji način da napravi određene stvari i šta bi najbolje bilo da uradi i na koji način do sada.

Ni sama nije mogla da zamisli nešto ovako i na ovakav način da može da joj se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *