Showbiz

Miljana je već našla zamjenu za Žapca u koliko se on ne razvede od svoje supruge…

Miljana Bogdanović koja ima 21 godinu je nedanvo odlučila da će se razvesti od Milojka Božića sa kojim je već neko vrijeme bila u braku i sa kojim je djelovala sretno i zadovoljno.

Naime ona je nedanvo započela i vezu sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem koji ima 60 godina i zbog kojeg je odlučila da će da ostavi Milojka Božića i da se razvede od njega.

Naime ona nije baš sigurna u to da li će se on razvesti od svoje drage te je zbog toga odlučila sebi pronaći rezervu za svaki slučaj da ima nekoga te da ne riskira ništa u životu.

Ona o svemu tome i otvoreno priča te je priznala da u koliko je Nemanja ne bude čekao vani ili je odlučio da će ipak da bude sa svojom ženom ona će pronaći trećeg muškarca i biti sa njim jer joj to uopšte nije problem.

Naime ona je otrkila kako je jednom prilikom upoznala muškarca koji ima 70 godina i koji je iz Lučana te je nakon toga ona 6 godina trčala za njim kako bi se on zaljubio ali nije uspjela.

On je direktor banke i razveden te tako da je to sve ono što njoj treba i odgovara da bi ona bila sa njim.

Tvrdi da ga je jednom prilikom poljubila pred svima nakon čega su ga svi kritikovali kako je on pronašao dijete da bude sa njim i kako će ga ona izigrati nako nikoga do sada.

Miljana je oduvijek bila takva i radila te stvari što je i sam Milojko znao i bio je svjestan svega šta i kako se dešavalo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *