Uncategorized

Miljana Kulić je rekla nešto najodvratnije ikada! Ovo joj nikada neće oprostiti!!

Miljana Kulić je poznata po svojim bizarnim riječima i često zna da kaže čak i ono što ne misli ali se brzo povuče. Nakon ove bizarne izjave, nikada joj neće moći preći preko toga. Kada saznate šta je rekla i vama neće biti dobro.

Miljana Kulić od kako je raskinula sa svojim dečkom, nije više sva svoja. Samo radi provokacije po kući i često je uzrok svađe koja je nastala u tom trenutku.

Sada je uradila nešto neoprostivo. Izazvala je veliki haos sa Sanjom Stanković i Matorom a onda je riječima tukla Sanju pa se Sanja čak i onesvijestila.

Miljana više ne bira sredstva, tuče se, pljuje i stalno izaziva svađe i provocira ukućane. Često se potuče i ne može da se više kontroliše.

Sada je kao šlag na tortu Sanji i Matori poručila da kurve ne mogu biti silovane a to ih je mnogo zaboljelo. Sanja se zbog stresa i svađe sa Miljanom onesvijestila a Miljana nije prestajala da priča.

Nakon mnogo svađa i provokacija, možda ipak produkcija odluči izbaciti Miljanu Kulić koja više nikako nema normalno ponašanje koje je imala dok je bila sa Lazarom. Da li će Miljana da se oporavi od šoka kojeg je dobila nakon što je izgubila dečka, preostaje nam da vidimo.

Evo kako je to izgledalo kada je Sanja imala nervni slom zbog Miljane Kulić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *