Showbiz

MILJANA KULIĆ priznala kako ne može bez IVANA I KAKO SE SVAKU NOĆ budi u ZNOJU jer ga sanja cijelo vrijeme..

Miljana Kulić je bila u vezi sa Ivanom Marinkovićem sa kojim je u rijalitiju uspjela da zatrudni i da mu rodije sina Željka. Naime Miljana je ponovo ušla i u ovu sezonu Zadruge i to sa svojim sinom Željkom i sa svojom majkom kako bi joj ona pomogla oko sina.

Nakon što su je diskvalifikovlai zbog tuče sa Matorom ona je priznala da jednostavno neke stvari koje su joj se do tada dešaval su joj bile bauk i veliki problem dok sada nije ostala bez njih i postala je svesna o čemu se zapravo radi.

Naime tvrdi da svaku noć sanja Ivana kako on dolazi po nju i njihovog sina i kao joj on govori koliko i kako je voli te kako naprosto ne može da funkcioniše i daživi bez njih,

Tcvdri da se svaku noć budi u znoju s obzirom na sve ovo koliko joj teško pada i kako neke stvari ne može nikada i nikome da zaboravi.

Ako je Ivan pozove nakon što se vrati iz Parova odmah će mui se vratiit i biti sa njim jer je shvatila kako naprosto ne može bez njega a i sada je itekao potreban njihovom sinu i ima želju da se on njima baš posveti i da bude pored njih i da im bude podrška u svemu što im je potrebno.

Miljana je shvatila koliku grešku je napravila što je sebe dovela u ovakvu situaciju da mora biti diskvalifikovana na ovaj način.

Matori sprema oštru osvetu za sve što joj je uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *