Showbiz

MILJANA KULIĆ se pojavila u BIKINIJU NA SCENI a Zorica je nakon toga OŠTRO ISPROVOCIRALA..

Miljana Kulić je nedavno na Zadrugoviziji pokazala kako ona može da uradi dosta toga i kako može da sve nasmije do suza i svi su se zapravo i uvjerili u to kada su je vidjeli ovakvu na sceni.

Naime ona je pjevala pjesmu od Tine Ivanović i odlučila je da će malo provokativnije da se obuče za izvođenje ove pjesme pa je obukla na sebe jedan cirni bikini bez obzira na to što ima malo viška kilograma i što je to itekako uočljivio svima.

Ona ona je ostala bez teksta kda je čula komentar Zorice Brunclik koja je pitala da li je ona svjesna koliku budalu pravi od sebe i je li joj to potrebno u životu.

Naime ona se onda zapitala da li ona sve njih želid a napravi budalom radeći sve oov.

Zorici je Miljana rekla da nije imala namjeru da napravi parodiju od ove pjesme ali ne može da promijeni boju svog glada i kako je tako je.

Nije nikda ni pomislila da bi jendog dana mogla da stane na scenu i da pjeva nešto ali sada kada je već imala priliku za to naravno ovmah je odlučila da iskorisi i uradi sve to.

Onda Miljanu su ove riječi Zorice Brunclik itekako povrijedile i ona je sama bila nekako izuzetno potištena nakon nastupa i nakon komenatara Zorice za koju je rekla da joj nikada neće moći da oporosti ovo što joj je rekla i da nikada neće pjevati njene pjesme.

Zorica se naravno na sve ovo poslije samo nasmijala jer joj je baš bilo smiješno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *