Showbiz

Miljana POKUŠALA POBJEĆI IZ Zadruge pa ZAGLAVILA U PROZORU!! Ove scene će vas NASMIJATI DO SUZA…

Miljana Kulić je sinoć bila jako loše te je odlučila da će pokušati pobjeći iz rijalitija i da će to uraditi na sve moguće načine kako bi uspjela da uradi i ostvari ono što želi.

Naime ona je do sada bezbroj puta pokazala da ona sve to radi na taj način da bi privukla pažnju na sebe i da zapravo nikada nije imala namjeru da bježi iz rijalitija jer nikada nije uspjela u tome.

I ovaj put je privkla posebu pažnju s obzirom na činjenicu da je pokušala pobjeći kroz sasvim mali otvor na prozoru kroz koji je nemoguće da prođe ali ona je pokušala.

Naime zapela je jer njena zadnjica nije mogla proći kroz taj otvor i to su svi mogli da vide i da se uvjere šta i kako je ona pokušavala da uradi i napravi.

Naime ona je sve nasmijala sa ovom scenom i to su svi mogli da vide i da se uvjere u nešto ovako.

Naime onda je došao Lepi Mića koji je pokušao da je smiri i uvjeri da ne radi ovakve stvari jer je to sasvim suludo ako bi ona uradila nešto ovako.

Miljana Kulić je nekako uspjela da se smiri i ona je sišla i odlučila da zapravo ne želi pobjeći i sjela je da razgovara sa Lepim Mićom i to su svi mogli da vide i da se uvjere u sve to.

Lepi Mića je uspio smiriti ali ona se i dalje svađala sa obezbjeđenjem.

Pogledajte i sami ovaj video koji će vas nasmijati do suza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *