Showbiz

MILJANA prijetila BIVŠEM MOMKU da će ga UBITI te je dobila KAZNU koja izonosi..

Miljana Kulić je nakon diskvalifikacije odlučila da će da prijeti svom momku sa kojim je počela sovju vezu u rijalitiju.

Naime kada je Zola čuo za njene prijetnje moglo se itekao primijetiti kako se on malo uplašio.

Naime ona je prijetila Zoli da će nejga da ubije momak od njne sestre jer će ga ona zamoliti da on to uradi za nju. Niame osim njega prijetuila je da će ad mu ubije i majku jer ovo što je on njoj uardio ne može niko da popravi i ne može da mu oprosti.

Naime čim je za ovo saznao oglasio se advkat Stefan Jokić koji je otrkio da on može da podnese prijavu protiv nje s obzirom na to da postoje prijetnje i osoba je izložena nasilju tako da ne bi riskirali mogu odmah da podnesu prijavu.

Niame ako Lazar Čolić podnese prijavu pritiv nje MIljanu čeka jedna velika kazna koju će morati da plati.

Miljani mogu da doijele i kaznu od godinu dana zatvora ili da je plati a s obzirom na to kako ništa nije zaradila njoj ništa drugo ni ne preostaje.

Naime javni tužilac po svojoj službenoj dužnosti može da pokrene postupak oritiv bilo koje osobe koja može da našteti i da dovede do narušavanja sigurnosti nekog građanina.

Miljana je toliko bila ljuta da se nije mogla kontrolisati i smirti kada je isprovocirala Matora i zaista joj je sve ovo namjerno radila kako bi ona bila diskvalifikovana.

Šra će se desiti sa njom vidjet ćeemo u narednom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *