Showbiz

Miljana sa MAJKOM I SINOM ponovo dolazi u rijaliti a evo koliko para će dobiti za učešće..

Miljana Kulić je nedavno priznala da ponovo ima u planu da uđe u rijaliti i da je to već neko vrijeme razmišljala i odlučila je da je najbolje da uradi nešto tako.

Naime ona je nedavno imala okršaj sa Jovanom Tomić Matorom kojoj je ona rasjekla lice i nakon čega je odmah diskvalifikovana i mrala je da izađe iz riajltiija.

Naime i ona je kasniej shvatilad a ej vo samo bio jedan od načina da je anvedeu da napravi nepšto ovlao iako nije niakda ni razmišljala da uradi nešto ovako i ne bi ni uradiald a niej bila ovako pijana i nije bila ni svjesna šta i kako radi.

Sada je odlučila da će u rijaliti da uđe sa svojom majkom i sinom i da bude joj loakš oko svega i onda svjesna je kako će ovako puno više para da zaradi što naravno njoj itekkao ide u prilog i naravno da želi da uradi i da ima nešto ovako.

Naime njen sin Željko će da bude u jednoj posebnoj prostoriji zajedno sa njom.

Miljana će da ima honborar od 4000 eura dok će nejn sin imati 2000 eura a majka 3000 eura i zaista se radi o velikim sumama novca koje ona treba da dobije.

Ona je shvatial kao joj je ovo sada jedan od najlakših načina da zaradi ovolike pare i zat e soprena a sve samo da bi ih i imala i zaradila ovako sa svojim sinom.Ona se sada već sprema za novi ulazak i želi da tamo ima i uradi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *