Ostalo

Miljana se pokajala zbog svega te se JAVNO IZVIJANJAVALA Mariji nakon čega se i ZOLA UKLJUČIO…

Naime sinoć je u rijalitiju Zadruga itekako bilo zabavno nakon što je Saška Karan ustala pred svima i osudila Stefana Karića a je on kriv i da niej trebao da uputi ovakve riječi Dalili i Dejanu Dragojeviću.

Naime samim tim ona je odlučila da će njega da nominuje i da smatra da je on taj koji treba da što prije napusti rijaliti.

Odmah nakon nje ustala je i Miljana koja je također htjela da iznese sovje mišljenje o Jeleni i Stefanu nakon svega što se i kako desilo i na koji način.

Naime Jelena Pešić je za nju jako fian i dobra djevojka koja je nju oduvijek oduševljavala sa svim do sada što je i kako uradila i na koji način.

Naime ona je prizanala da bi i ona sama voljela da nekada reaguje ovako kao ona i da se nekada i ponaša ovako kao ona s obzirom na to da ona ima jako dobro izgrađeno ponašanje.

Naime onda Stefan je za nju jako dobar i kulturan momak koji je oduvijek znao kako i šta treba da uradi da bi ih usrećio i da bi uradio sve ono što želi i smatra da je najbolje za sve njih.

Prema njoj je uvijek bio fin i kulturan i nije imala neke probleme sa njim.

Naime sada je odlučila da će da bude na ženskoj strani i nominovala je Stefana bez obzira na sve jer je smatrala da je ipak tako najbolje da uradi.

Ovo je zaista iznenadilo sve jer se nisu nadali ovome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *