Showbiz

Miljana u DRUGOM mjesecu trudnoće.. Ostala je u drugom stanju sa ovim muškarcem…

Naime Miljana Božić je nedavno pokazala da joj je jako loše i da ima određene mučnine sa kojima se već neko vrijeme bori i ni sama ne zna kako i na koji način sve to da eliminiše.

Miljana Kulić je u rijalitiju počela vezu sa Milojkom za kojeg se i udala i sa kojim je odlučila ostvariti puno toga i napraviti onako kako je i sama smatrala da bi najbolje bilo da joj se desi.

Naime oni su se ponovo vratili u rijaliti ali njihova veza više nije bila kao ranije i to su svi mogli da vide i da se uvjere u nešto ovako i na ovakav način da je moguće.

Naime ona je nakon svega toga započela svoju vezu sa Nemanjom Stamanovićem Žapcem i oni su imali jako intimne i bliske odnose u šta su mnogi mogli da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da im se desi i da stvari funkcionišu ovako.

Naime Miljana je u posljednje vrijeme jako često imala mučnine i to su si mogli da vide i naravno posumnjali su da se nešto tu dešava i da bi trebalo sve to da provjeri i savjetovali su joj da posjeti doktora i da se uvjeri u nešto ovako.

Naime ona je i sama počela da sumnja u sve to i svi su mogli da se uvjere u to jer na njoj se itekako moglo vidjeti kako je zabrinuta za sve to.

Ona je dobila ponudu da ode i posjeti ginekologa da bi se uvjerila da li postoje neki dokazi da je ona u drugom stanju i slično tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *