Uncategorized

Miljanina kuća je nekada bila VELIKA RUŠEVINA a danas je FEONEMNALNA VILA!! Evo ko joj je i pomogao da je sredi i ko je ovo finansirao!!

Miljana Kulić je nakon izlaska iz rijalitija odlučila da će se maksimalno posvetiti svom životu i da uredi i uradi sve što je potrebno da bi imala jako dobar stan s obzirom na to da je sada u rijalitiju zaradila dosta novca.

Naime ona je odlučila da će svoj dom koji ima u Nišu da renovira i da nakon svega što se to završi svima pokaže kako ona ima luksuzan stan u kojem živi te kako joj više niko neće moći reći da ona nema gdje da živi.

Niko do sad nije mogao da vidi kako izgleda njen dom u kojem je ona dosta vremena provela i u kojem je imala doslovno sve.

Naime Miljana nikada nije htjela da priča o tome jer je bilo itekako sramota da prizna gdje i kako ona živi i na koji način je ona uspjela ovdje da preživi.

Ona je sav novac koji je zaradila u rijalitiju odlučila da uloži u obnovu svoje kuće i zaista joj se maksimalno isplatilo šta je sve uradila i kako jer zaista ona je uložila veliki trud u sve to.

Miljana je priznala da nikada se nije nadala da bi ona sve ovo mogla da uradi sama i nije ni sama mogla da vjeruje da je uspjela u svemu tome.

Mijana je posebno sretna što i ona sada ima dom kojim može da se hvali i da svima priča kako je ona uspjela da uradi nešto i to na ovakav način i posebno je ponosna i sretna zbog svega toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *