Showbiz

Miljanina majka otkrila kako njena kćerka BOLUJE VEĆ GODINAMA…

Miljana je nakon poligrafa i izjava Zole bila jako loše u šta su se mnogi uvjerli te su pomisli kako bi bilo dobro da joj se nešto da da bi ona bila bolje.

Miljana se nekim Zolinim odgovorima itekako oduševila a nekima nije znala šta bi da kaže i plakala je na sav glas.

Naime on je proznao da nikada nije ušao u vezu sa njom da bi se prosalavio i da bi postao poznate jer je smatrao kako to ne bi bilo ni malo u redu od njega.

Naime on je otkrio kako već neko vrijeme nije mogao da pokaže svoje osjećaje prema njoj i na koji način.

Naime Miljna je plakala na sav glas kada je čula sve ove odgovore te je trežila pomoć kako joj je bio itekkao visok pritisak i kako se osjeća ni malo dobro.

Naime Miljana je imala problema proznala je njena majka kao mala te je morala da ide na terapije kod psihijatra kako bi bila bolje.

Naime Miljana je imala velike probelme zbog nje i nejnog supurga koje su imali velike probleme koje je ona gledala i nije mogla da podnese sav taj pritisak sa svih strabna koji je vladao.

Naime ona ima veliko nepovjerenje u muškarce i tako sad ai njena kćerka Miljana ima iste probelmee i ne vjeruje ni jendom muškarcu koji je ušao u njen život a sve je to itekako bilo očigledno kada pogledate malo bolje.

Pogledajte i sami se uvjerite u to šta i kako se desilo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *