Showbiz

Miljanina sestra je PRELIJEPA!!Itekako ćete se oduševiti kada vidite ovo.. Nikada ne biste pomislili da su sestre!!

Miljana Kulić je uspjela da izgradi jako zanimljivu karijeru do sada u šta su se mnogu uvjerili nakon što je ona do sad aimala raznorazne izjave.

Naime ona je posebnu slavu stekla zahvaljujući rijalitiju u kojem je provela zaisat dosat vremena u šta su se mnogi uvjerili bezbroj puta.

Naime ona je postala poznata i zahvaljujući svojim tako ludim i smiješnim izrekama i izjavama koje je imala do sada.

Tijana je MIljanina sestra i uopšte ne liče s obzirim na to da Tijana ima jako dobar izgled i uzak sutruk te njena figura naprosto sve oduševljava.

Niame mnogi su za Tijanu uvijek tvrdili kako ona posebno liči na svoju majku i da ih sve nekako podsjeća na glumicu Pamelu Andreson što je mnoge oduševljavalo jer se nisu nadali ovome da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da se desi.

Miljana je zahvaljujući svojim silnim skandalima koje je do sada napravila postala poznata u šta su se mnogu uvjerilii te se još i porodila dok je bila u rijalitiju a nedanvo i sazanla da je ponovo u drugo stanju što je za nju bilo itekako velika novos i ona se nije nadala ovome.

Neke stvari niakda niej molga ni poredvidjeti da bi mogla da uradi i da bi mogle da joj se dese ali su se desile.

Onaje do sada davala svoj maksimum za sve što je potrebno i na koji način je bilo potrebno da se uradi.

Nije očekivala da bi mogla ovako da izgubi povjerenje u ljude i na ovakav način jer je njoj do sada bilo samo važno da ona ima sve što želi i kako u svom životu te na koji način da sve to napravi i ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *