Showbiz

Miljanu KULIĆ jurila policija… Nakon što je ovo uradila sigurno će ostati nekoliko mjeseci u ZATVORU…

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija nakon što je imala konflikt sa Zolom i Matorom koju je pred svima bez ikakvih problema pretukla i njoj je to bilo sve sasvim u redu i ponašala se kao da je to sasvim normalno i u redu da ona uradi.

Naime Miljana je oduvijek otvoreno pričala o tome koliko se njoj Zola sviđa te koliko je spremna da urqadi sve za njega samo kao bi bili sretni i kako bi im bilo dobro.

Naime ona je sa njim imala sve ali je nekako prema njemu bila suviše histerična što je njega itekako ljutilo tako da on više nije mgoao to da podnese i da je odlučio da će da je ostavi što je nju posebno naljutilo ii odlućčila je dato sve od sebe kako bi mu se na pravi način za sve to osvetila.

Naime ona je njega nakon toga počela da proganja bez ikakvih problema je rje njoj to bilo sa svim u redui da ona uradi jer ipak on je nju osstavio bez nekog posebnog razloga a to nikako nije u redu od njega da joj napravi.

Nakon sve aona se sračunala i shvatila kako on njoj zaprqavo duguje čak 2000 eura i kako ona želi da on njoj odmah vrati sve te pare kada ne želi da bude sa njom jer nije u redu da se tako ponaša prema njoj.

Nkaon svega što im se desilo ona je odlučila da će da mu zaprijeti za sve što joj je uradio da će da mu se osveti za sve ovo.

Naime on da bi joj se osvetio odlučio je da će je tužiti da ona plati za sve što mu je napravila do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *