Showbiz

Miljko se odlučio OSVETITI MILIJANI pa je SPAVAO u krevetu sa VESNOM RIVAS!! Pogledajte šta je ona uradila..

Milojko Božić je već nekoliko dana pod velikim stresom zbog svoje drage Milijane koja ga iz dana u dan sve više brine jer radi zasiat jako loše stvari i stvari kojima će ga posebno naljutiti.

Ona je počela da se petlja sa Aleksandrom Požgajem i on je to odmah primijetio i shvatio o čemu se radi te je odlučio da pokuša to sa njom da riješi na lijep način.

Naime ona je se cijeli dan sa njim svađala tako da ga je to naročito iscrpilo a on se požalio kako ga rame puno boli a onda mu se Vesna Rivas ponudila da bi mu ona pomogla da ga rame manje boli.

Ona ga je raspkopčala i skinula mu košulju dok je on sjedio sasvim miran a ona je sve uradila dok je on sjedio a Miljana ga je toliko oštro gledala dok se on opuštao sa Vesnom.

Mijana se sama zezala kako joj je Vesna odvela momka u svoj krevet dok je ona sve to pomno gledala. Milojko je legao na krevet Vesne Rivas kako bi ga oina izmasirala i kako bi mu pomogla a on je na kraju i zaspao na njenom krevetu.

Milijana je toliko bila ljuta na njega da su to svi mogli vidjeti jer je hodala po kući i brojala kako joj je ona odvela momka.

Nekima je ova situacija bila posebno smiješna jer do nedavno se ona zezalas a njim u vezi Požgaja i ljutila ga a on joj sada samo i fino sve vratio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *