Showbiz

Miljna je ponovo u DRUGOM STANJU!! Evo šta je rekao OTAC NJENE BEBE NA SVE TO..

Miljana Kulić je do sada bez ikakvih problema mijenjala partnere i u to su svi mogli da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi. Naime ona je već 6 godina na televiziji i rijalitiji su postali njen život.

Naime Miljana je do sada na sve načine pokušala da se nabacuje Janjušu kao i Stefanu Kariću koji su joj se itekako smijali zbog svega toga jer nisu mogli da vjeruju da je ona spremna uraditi nešto ovako i na ovakav način.

Onda ona je uvijek imala rezervu pa tako i u ovom slučaju. Imala je nekoga ko je čeka napolju a izgleda da se radi o muškarcu sa kojim je ona bila intimna i sa kojim je izgleda ostala u drugom stanju samo što se trudila da na sve moguće načine to sakrije.

Radi se o Bojanu Tomoviću, poznatom pjevaču sa kojim je izgleda MIljana bila i to jako intmna i ona je odlučila da će da ga posjeti odmah nakon što su je diskvalifikovali jer je shvatila da bi nešto tako bilo najbolje da ona uradi i napravi i da se vidi sa njim.

Naravno odmah je podijelila fotografiju sa njim i bez ikakvih problema je ona pokazala da ona može da uradi šta želi i kako i da nema problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Naime Miljanu je Zola udario u stomak te je ona odlučila zatražiti pomoć od produkcije kada je to u pitanju da je zaštite koliko mogu od njega jer više ne može da podnese maltretiranje koje ima od njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *