Showbiz

MILOJKO JE odlučio otrkiti prau istinu kako su se on i MILIJANA UPOZNALI… Rastavila ga od žene i djece!!!

Miljko Božić je nedavno odlučuo da otkrije kao su on i Miljana počćeli sovkju vezu i na koji način te da li se andao da bi ovo moglo da mu se desi jendog dana sa njom.

Naime odmah je zano da ppstoji velika razlika u godinama između njioh dvoje ali jendostavno privlačnost koju ej tada opsjećao niej mogaod a kontroliše prema njoj.

Naime nkeka je se počinjalo spontao i malo po malo a to što je odmah posjetio kada je vido nikom enije mogoa da opiše i jer jesnostavno on tvdri da nema riječi koja bi mogla nešto tako da opiše.

kADA JE I ON OSJETIO DA I ONA NE MOPŽE NEJMUD A ODOLI ODMAH JE ZAGRLIO I POLJUBIO PRED SVIMA da bi joj pokazo šta on osjeća prmea njoj i da tu nema i malo dileme.

Naime on tvrdi da je on njo j prvo rekao da bi trebala da buide sa mlađim momkom jer ioak on je previše star za nju ali ona naravno nije htejal a to ni da čuje i da ga posluša jer je njoj bilo važno da i ona osjeća eku hemiju i privlačnost prema njemu a sve ostalo je manje važmmo.

Milojsko tvrdid a on niej bio tada u brkaua li postoje dokazi koji to pkazuju da jeste i da ga j ona natkjerala da osatvi sovju ženu i djecu kao bi bio sa njom što je on naravno istog tzena uradio.

Sada je sa njom u vezi dok su u rijalitiju i tvrdi da kada izađu da će da se vjenčaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *