Ostalo

Milojko je oldučio ZAPRIJETITI POŽGAJU te mu je spomenuo šifru 303 da će ta šifra sve da mu otkrije i da će se posebno iznenaditi…

Milojko Božić je iz dana u dan sve više ogorčen sa ponašanjem svoje djevojke Milijane koja iz dana u dan njemu pravi ljubomorne scene sa Požgajem i on više ni sam ne zna kako da se nosi sa svim tim.

Naime Požgaj je priznao kako mu je Milojko do sad nekoliko puta već prijetio i kako je spominjao neku šifru 303 a ne želi da mu kaže o čemu se radi nego mu samo spominje da bi ta šifra mogla da mu otkrije puno toga u životu i da je bolje da malo počne da istražuje.

Milojko se sa njim šalio i rekao mu da je ovo šifra os hotelske sobe da ode tamo pa će da vidi o čemu se radi.

Požgaj je bio itekako bijesan na njega zbog ovoga i nije mogao da se kontroliše te je rekao da mu je bolje da prestane da ga zeza jer je on soreman i da ga udari.

Milojsko je počeo da se prepire sa njim i bez ikakvih problema on bi bio spreman sa njim da se raspravlja i da se posvađa sa njim i bez obziraq na sve njemu je važno da samo riješe probleme koje ima sa Milijanom jer više ne može da podnese da mu ona ovo radi.

Naime Požgaj nikako nije mogao da se smiri i da prihvati ovo što mu Milojko govori i inzistirao je da mu on kaže o čemu se radi i šta je 303 i o kavoj šifri se radi ali on to nije uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *