Showbiz

Milojko ODGURNUO Milijanu od sebe nakon što je vidio šta mu je sve uradila..

Milojko Božić iz dana u dan sve više spoznavao kakva je zapravo Milijana i kakav je odnos koji oni imaju te je shvatio kako zapravo od njihove veze nema ništa i da je sve ovo samo jedan od načina njene igre.

Milijana i Milojko su u rijaliti ušli kao par i jednostavno su se tako cijelo vrijeme i ponašali jer su smatrali kako je to nekako najbolje za sve njih.

Naime Milojko je odlučio da će Milijanu reći da izađe iz njegovog kreveta jer ne želi da ona više spava pored njega. Naime kada je to ona čula nije mogla da vjeruje šta čuje ali popslušala ga je i napustila je njegov krevet.

Naime Požgaj je odmah iskoristio priliku te je pozvao u svoj krevet da spava kod njega na šta je ona odmah pristala.

Oni su došli kao par i naravno da se podrazumijevalo da će njih dvoje spavati zajedno a ne neko drugi jer bi to naravno samo do svađe između njih dvoje dovelo.

Kada bi nju pitali da li su oni zajedno i da li su par ona bi rekla da nisu a svi su ih upoznali i vidjeli tako kao jedan par.

Naime na pitanje da li ona ima šta sa Požgajem i da li bi imala želju da ima nešto sa njim ona bi se samo nasmijala i ništa više ne bi rekla.

Tako da sada je bez Milojka definitivno ostala i on više ne želi da čuje za nju a ni da je vidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *