Showbiz

Milojko OSTAO ZAGLAVLJEN U WC-u, kukao je na sav glas kao malo dijete da mu pomogne!!! POZLILO MU OD STRAHA…

Milojko Božić je nedavno se zaglavio u toaletu i počeo je da kuka i da plače kao malo dijete da bi neko došao da mu pomogne jer on ima fobiju od zatvorenog prostora.

Naime niko nije mogao da otvori vrata jer su se toliko zaglavila da niko nije imao dovoljno snage da ih razvali a Milijana je pored njega plakala kao malo dijete jer se toliko uplašila jer zna koliko je nejga strah zatvorenog prostora i kako tamo ne može ostati dugo.

On ih je dozivao da mu pomognu i da otvore vrata a nikako da uspiju u tome.

Onda ih je nekoliko njih počelo da udara u vrata kako bi ih razvalili i kako bi uspjeli da mu otvore i da bi Milojko uspio da izađe iz WC-a.

Milojko im je govorio kako će on da plati svu štetu samo je potrebno da mu pomognu da on izađe iz WC-a jer više tamo ne može da provodi vrijeme.

Jedva su nekako razvalili vrata a kada su konačno to uspjeli da urade Milojko je odmah zagrlio svoju Milijanu koja ga je uplaklana i zabrinuta čekala ispred vrata.

Nije se nadala da bi se mogla ovoliko uplašiti dok nije čula kako on plače kao malo dijete unutra.

Milojku se povisio pritisak od straha kako je ostao unutra i s obzirom na to koliko se on uplašio za sebe.

Milosjko je nakon svega sjeo pored Milijane da bi se nekako smirio i zaista je jedva uspio u tome i trebalo mu je dosta vremena da se smiri i da ovo prevaziđe što mu se i kako desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *