Showbiz

Milojko PLANIRA MILIJANI da zagorča život nakon svadbe… Saznao je da ga je varala sa…

Milojko Božić ima 53 godine i u planu je da se ponovo oženi a da njegova izabranica bude Milijana sa kojom je bio i u rijalitiju. Niame oni su isplanirali da njihova svadba bude sada u septembru i da naprave slavlje kako žele da imaju i umiju.

Naime Milojko se malo odmarao nakon što je izašao iz rijalitija jer je ono sve naravno za nejga bilo itekako naporno i teško i više ni sam nije znao kako bi sa svim tim da se izbori i na koji način.

Niame on je odlučio da će se na sve moguće načine osvetiti Milijani iako glumi da je sa njom u dobrim odnosima i da sa njom ima sve što mu je potrebno.

Svom najboljem drugu se povjerio da ima u planu da joj s osveti i da nakon svadbe on u rijalti uđe sa novm djevojkom takod a bi joj vratio za sve što mu je ona radila i napravila dok je bila sa Požgajem u vezi.

Naime nikada joj neće moći da oprosti to što mu je i kako uradila dok je bila sa Požgajem i sa njim u isto vrijeme u vezi jer ipak Milojko je bio spreman da uradi sve za nju kako bi bili sretni i zadovoljni ali ona je ipak iuzabrala da želi da ima tkao buran i turbulentan život.

Sada se smirila i tvrdi da želi da ima miran i normalan život i da se uda za Milojka te da mu rodi djecua li naravno nik joj nije povjerovao u ovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *