Showbiz

Milojko se sada SKINUO i pokazivao svoje mišiće kako bi osvojio MILIJANU…

Milijana i Milojko su postali vremenom jedan od nekako najinteresantnijih parova o kojima samo svi pričaju i pitaju se šta i kako se dešava između njih i u njohovom životu.

Sada kada je vidio kako je Milijana iz dana u dan nekako postala otresita i ljuta prema njemu zbog Požgaja Milojko je odlučio dati sve od sebe da je osvoji i da je ne otme Požgaj jer je on želi za sebe.

Prije spavanja on se skinuo u bokserice i takav je i hodao po sobi dok ga je Milijana zavodnički gledala kako on hoda tako i primijetila je kako je ovo jedan od njegovih načina zavođenja nje.

Milijana ni sama više ne zna sa kim bi bila i sa kim bi na kraju ostala da bude zbog svega što se dešava oko njih ali i u ovom trenutku s obzirom na sve šta se i kako se desilo između njih.

Ipak Milojko je odlučio svoju dragu zadržati i nikom je nedati iako je znao da je on jako i previše jako star za nju i jednostavno sa njom smatra kako može da ima sve u životu što i kako poželi da ima i da bude sretan i zadovoljan.

Dok se Miljjana smijala šta je sve i kako on uradio da je osvoji on je i dalje pokušavao da je osvoji i jendostavno nije mogao da joj odoli i da ostane ravnodušan na sve to.

Jednostavno takve stvari niko i ništa ne može predvidjeti a tako ni ona sama sa njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *