Showbiz

Milojko više nije mogao da se SUZDRŽI pa je nasrnuo na MILIJANU a ona je DIGLA NOGE I ČEKALA…

Milijana Bogdanović je sa svojim momkom Milojkom nedavno imala malo vreliju noć nego inače i ona je se malo više prepustila strastima i nije mogla da se obuzda bez obzira na činjeicu da je znala da je okružena kamerama.

Milijana se žalila Milojku kako su je ugrizli komarci i kako više nije mogla da se izbori sa tim bolovima a onda je Milojko odlučio da će joj pomoći i da će moći da je malo drpa dok je ne prođe sve.

Milojko se malo suviše opustio i onda je malo više dodirivao i išao dalje i dalje a Milijana se nije bunila i njoj je sve to samo dobro došlo i bilo joj je fino.

Naime oni su se ponašali kao da je sve sasvim u radu i kao da nikoga nema pored njih tako da je ona bila baš sretna sa njim.

Nakon što se toliko udaljila od Požgaja Milijana s eposvetila Milojku sa kojim je odlučila da će ostati jer Požgaj nije za nju i smatra da bi sa njim mogla samo da pati i da se muči tako da je odlučila da bi najbolje bilo da ga ostavi.

Nakon svega što se do sada sve desilo i na koji način ona je bila spremna da uradi sve samo kako bi se vratila Milojku i kako bi joj on oprostio sve što se i kako se desilo.

Kada malo bolje pogledate ona se baš poigrala sa Milojkom i na kraju se njemu opet vratila a on je širokih ruku primio u svoje naručje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *