Showbiz

MILOJKO ZAPROSIO IVANIJU!!! MIlijana je poludila kada je vidjela ovo i napravila je HAUS…

Milojko Božić je odlučio da će da zaprosi Ivaniju Bajić i to da uradi u Tajnoj sobi i kada je ona vidjela ovo onesvijestila se. Naime odmah joj je odlučio pomoći i iznenadio se jer se nije nadao da bi moglo nešto ovako da se desi.

Ivanija je odlučila dati mu odgovor odmah ali prije svega toga ona je njemu rekla šta ona želi da joj on da i na koji način te kako dok to one dobije ona neće pristati da bude sa njim.

Tražila je da joj ostavi svojui kuću te da joj kaže koliki je njegov honorar kao i da joj ostavi svoju penziju te se nakon svega toga onesvijestila.

Naime on je se itekako iznenadio i uplašio kada je ovo vidio i nije se nadao ovome da bi moglo da se desi nakon svega što mu se i kako mu se desilo sa Milijanom i na koji način su oni do sada funkcionisali i šta im se do sada desilo.

Naime on je sa MIlijanom bio u Grčkoj na medenom mjesecu i da su oni imali sve što im je potrebno i na koji način im je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni.

On ej sada rekao da će sa njom da ide u Veneciju jer smatra da bi se njegova nova draga svemu tome itekako obradovala i kako bi je to sigurno usrećilo na pravi način.

Pogledajte šta se sve deislo i na koji način tamo među njima.

Ovo će vas itekako nasmijati na pravi način i pogledajte i sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *