Showbiz

Milojkove komšije otkrile kako su on i MILIJANA otkazali vjenčanje…

Milijana Bogdanović i Milijko Božić su nedavno naon izlaska iz rijalitija priznali da oni imaju u planu da se uzmu što prije i da okončaju sve to što im se izdešavalo u posljednje vrijeme.

Naime Milojko Božić je počeo da sređuje i kuću te da kupi i auto Milijani od novca koji su zaradili u rijaltoiju te naravo i da plate vjenčanje i svadbu koju su planirali da imaju ali sve se izenada deislo i naprosto je sve propalo.

Milojko daje sve od sebe da uradi što je potrebno da bi bio sretan i zadovoljan sa svim što želi i može da uradi ali Milijana naprosto ne zna ni sama kako da se uda za njega te još vjenčanicu nije odbarala a on je sve sredio a datum vjenčanaj se sve više i više bliži.

Jedan od Milojkovih komšija je nedavno priznao kako on nije mogao da vjeruje da bi se Milojko mogao ovako da zaljubi iznenda i da počne da formira ovakav život jer ipak njegov i Milijanin odnos nije ni malo u redu s obzirom na to šta sve ona radi i kako.

Nikada se nije nadao da bi nmjegov prijatelj mogoa na ovakav način da uništava sebi život i da radi ovakve stvari.

Milojko je spreman za Milijanu da uradi sve samo kako bi ona bila sretna i zadovoljna i kako bi sa njom mogao da ima život kakv je oduvijek imao želju da ima jednog dana.

Pogledajte u sami se uvjerite u to šta i kako se desilo između njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *