Showbiz

Mina Joksimović je kćerka od ŽELJKE koju je on dobio u vezi sa ovom ŽENOM!! Njena rođendanska čestitka je sve rasplakala…

Mina Joksimović je kćerka od Željke Joksimovića koju je on dobio dok je bio u vezi sa svojom prvom ljubavlju koja se kasnije završila brakom.

Iako se Željko Joksimović nakon toga ponovo oženio on je nastavio da se brine o svojoj kćerki koja mu je velika odgovornost i ljubav.

Mina dosta vremena provodi sa svojim ocem ali i sa Jovanom koja je do sada nekako uvijek bila fina i kulturna sa njom tako da je Mina baš zavoljela.

Željko Joksimović je nedavno proslavio svoj 47.rođendan a njegov akćerka je odlučila da će mu ga na poseban način čestitati.

Ona je podijelila njihovu zajedničku fotografiju sa notama te je poželjela sretan rođendan svom najboljem ocu.

Mina je jako atraktivna i lijepa djevojka koaj malo liči i na Jovanu Joksimović Željkovu drugu ženu što je svima nekako posebno fascinantno i nevjerovatno na osnovu svega.

Naprosto ne može niko da vjeruje da postoji sličnost između njih a ona joj je zapravo maćeha ali ne ponaša se prema njoj tako.

Željko se do sada trudio da svojoj kćerki pruži dovoljno pažnje i ljubavi koliko je njoj to zaista potrebno kako bi bila sretna i kako joj ništa ne bi falilo iako su oni rastavljeni i da ne osjete ništa tako.

Ona se sada pogotovo druži sa svojom braćom i sestrom od kako su se rodili i jednostavno ima želju da dosta vremena provodi sa njima .

Mina dosta truda ulaže u svoju ljepotu i izgled i zbog toga danas i izgleda ovako kako i izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *