Showbiz

Mina VRBAŠKI OTKRILA kako je bila INTIMNA sa ovim poznatim PJEVAČEM..

Mina Vrbaški je do sada imala jako zanimljivo ponašanje u rijalitiju u koje su svi mogli da se uvjere kako i na koji način je ona radila određene stvari.

Naime ona je nedavno pričala sa Zoricom Marković kojoj se povjerila kako je ona bila jako intimna sa Amelom Ćemom i to je i nju samu iznenadilo jer ona nije očekivala da će ona samo tek tako otvoreno o svemu tome pričati.

Naime kada je ovo Ćemo čuo odlučio je kako je ipak najbolje da on to ne komentariše i ne priča o svemu tome i da je to jedini način da on izbjegne silne komentare i slično.

On je samo priznao da poznaje Minu i da je to to a da ovo što ona priča ne želi ni da komentariše.

Naravno u ovom rijalitiju se saznale silne stvari i mnogi su se uvjerili kako određene osobe su do nedavno bile spremne da urade i naprave puno toga u svom životu i da određene stvari koje su te osobe radile su mnoge iznenadile kada su saznali za nešto ovkao i na ovakav način da je bilo moguće da se desi i uradi.

Mina je do sada otkrila puno toga o sebi i mnogi su se uvjerli u to kako je ona do sada imala veliki broj partnera o kojima nije htjela ništa više ni da priča a ni da komentariše sve to jer je shvatila kako je to ipak i najbolje da uradi i napravi.

Pogledajte i sami se uvjerite u to kako i na koji način je ona sve to priznala Zorici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *