Showbiz

Mirka i VUJADIN se na vjenčanju kod KARIĆA osramotili jer su svi ostali iznenađeni kada su čuli koliko djece imaju a nisu u braku…

Na vjenčanju poznate pjevačice Danijele Karić koja je kćerka Dragomira Karića je bilo zaista dosta gostiju i veliki broj njih je itekako poznat.

Naime na toj svadbi su bili i Savići koji su se posebno sredili za ovu svadbu kako bi izgledalu ovako dobro i kako bi oduševili sve sa svojom pojavom.

Naime Dule Savić je prvi došao na vjenčanje koje je bio u Hramu Svetog Save i u kojem je zaista bilo dosta ljudi.

Naime svima je već poznata činjenica kako su oni u vezi več dugo u kkao imaju več troje djece ali niakda se nisu vjenčali i nekima je to bilo posebno iznenađujuće i čudno jer ipak nikome nije jasno šta to njih sprečava da bi bili zajedno.

Kada ih vidite zajedno shvatit će te kako izgledaju zaista lijepo, sretno i zadovoljno zajedno ali samo im fale burme da ih nose na svojim rukama kako bi se moglo reći da su pravi i sretan par.

Mirka je zaista prelijepa i mnogi se oduševe kada vide kako ona izgleda a koliko je do sada već djece rodila i kako ej do sada uložila sav svoj trud u svoju porodicu kako bi svi bili ovako sretni i zadovoljni i kako bi mogli da imaju sve što im je potrebno za njihovu sreću i za njihovo dobro.

Nnjihova djeca su već velika i mogu da budu u vrtiću kako bi Mirka mogla da radi nešto i da ima neku ovabezu osim njiha ali ona to ne može jer joj je baš žao da ih ostavi tako same.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *