Showbiz

Miroslav Ilić se nije pojavio na ročištu za UTVRĐIVANJE OČINSTVA… Evo zašto se nije pojavio!!

Miroslav Ilić je nedavno odlujčio na mudar način da izbjegne da se pojavi na ročištu i itekako je mudro izbjegavao dati odgovor na sve to.

Naime on je imao koncert nedavno u Sava centru na kojome je odlučio izbjeći dati odgovor o tome kako i zašto se nije pojavio na ročištu.

On je imao ročište zakazano za 09.12. i on je trebao da dođe i da se uvjeri u rezultate testiranja da li je on otac Devinu Antonoviću čija je majka Mirjana Antonović .

Ali on je odlučio da se tamo neće pojaviti bez obzira na sve jer je odlučio kako je to ipak najbolje za njega i zaista se niej pijavio te su njegovi advokati ga pravdali da on u posljednje vrijeme nije nikako dobro i da je zbog toga izbjegao da se pojavi na ročištu.

ALi na koncert se pojaivo jako raspoložen i izgledao je nekako baš sretno i zadovoljno kao nikada do tada i mnogi su shvatili kako se radi o laži koju je on prosipao samo kako se ne bi pijavio na ročištu jer je shvatio da je to ipak njabolje za njega da uradi na taj način.

Naime on je rekao da je sada usmjeren na svoj koncert i da je to ono što je on htjeo da uradi i odradi na najbolji način i onako kako je on smatra da bi bilo najbolje da uradi i odradi do sada.

Pogledajte i sami se uvjerite u to kako i šta je on uradio te na koji način je napravio sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *