Vijesti

MIŠA JANKETIĆ je već nekoliko dana imao jake bolove i žalio se komšijama kako ga STRAH SMRTI!! Sve je predosjetio…

Mihajlo Miša Janketić je poznati glumac koji je preminuo u Beogradu danas u svojoj 81 godini života. Naime svojim odlaskom on je iznenadio sve jer niko se nije nadao da bi ga mogli ovak rano da izgubimo.

U zgradi u kojoj je on živio je ostala velika praznina i tuga koju je on ostavio sa svojim odlaskom. Naime njegove komšije su mogle da samo lijepe riječi kažu o njemu i riječi vrijedne poštovanja.

Naime njegova najbliža komšinica je Mirjana koja je otkrila kako ga je poznavala cijelog svog života i kako je sa njim provela dosta vremena i dosta toga je naučila od njega i neke stvari nikada nije ni pomisliala da tako funkcionišu ali on je bio tu da joj pomogne i pokaže.

Tvdri da su se upoznali dok je ona još radila na televiziji i da ga je upoznala kao osobu koja voli da uživa u životu i kao osobu koja daje sve od sebe da bi imala ono što joj je potrtebno da bi bio sretan i zadovoljan sa svim što ima i želi da ima u svom životu.

Naime najviše vremena on bi provodio u kafani Polet i tamo bi uvijek išao kada je neraspoložen jer je vrijeme provedeno tamo na njega uvijek lijepo i dobro uticalo.

Kada bi bio nešto napet i nervozan on bi uvijek išao da šeta a prije par dana je baš puno šetao iako nije imao snage za to i iako se na njemu vidjelo koliko je on iznemogo i koliko nema snage ni za šta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *