Zanimljivosti

Mnogi danas ne mogu da ga prepoznaju kada ga vide uživo, DINO MEHMEDA MUJKIĆA izgleda sasvim drugačije…

Milan Pavlović je poznati glumac iz serije Lud, zbunjen,normalan koji je do sada privukao veliku pažnju na svee sa svojim načinom ponašanja i sa svojim izjavama. Naime toliko humoristična osoba da mnogi nisu mogli da vjerju da je on i u privatnom životu takav.

Dino je prestao da se pojavljuje u ovoj seriji 2009.godine jer je imao neke nesuglasice sa produkcijom tako da ih je morao napustiti.

Mnoogi su se pitali gdje je on i šta se dešava sa njim te dokle je on došao sa svojim životom.

Naime nedavno je podijelio fotografije sa Enisom Bešlagićem nakon što su se sreli u Frankfurtu.

Enis Bešlagić ga je nekoliko puta slikao i podijelio je njegove fotografijer te je napisao kako se Dino ništa nije promijenio i nije ni grama kilograma izgubio.

Milanu, odnosno Dini je hrana uvijek bila na prvom mjestu i nije mogao nikada da joj odoli jer jednostavno ne znba naći granicu sebi i jede do iznemoglosti a to se može i primijetiti na njegovim kilogramima koje on ima.

Naravno nakon što je Dino, odnosno Milan napustio seriju više ništa nije bilo isto i kao prije jer on je bio nekako poseban i znao bi uveseliti i popraviti cijelu situaciju u seriji i učininiti je posebnom i zanimljivom.

Nakon njega nekoliko osoba se mijenjalo i imalo je uloge u ovoj seriji ali niko Dinu nije mogao da zamijeni.

Dino i Enis su proveli lijepo vrijeme u Frankfurtu zajedno i to se moglo vidjeti i po njihovim fotografijama koje su dijelili.

Dino je naravno posebnu pažnju posvetio hrani kojoj nije mogao da odoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *