Showbiz

Modnu blogerku Zorannah PRIVELI NA AERODROMU jer su kod nje pronašli ovo…

Zorana Jovanović Zorannah je jedna od najpoznatijih modnih blogerki koja često putuje jer je to posebno usrećuje i opušta i jednostavno voli da radi takve stvari.

Ona je jučer krenula na aerodrom Nikola Tesla kako bi išla na svoje putovanje ali nije se nadala da bi mogli da je privedu.

Nakon što su uzeli njen pasoš na kontrolu te nakon što je sačekala da kontrola završi pozvali su je da pođe sa policajcima a njoj nije bilo ništa jasno šta i kako se dešava.

Ona je ostala u stanici i čekala da joj neko objasni o čemu se radi te zašto su je priveli nakon što je sletila u Beograd sa svog putovnja.

Posebno su je zbvunili ali i uplašili jer nije imala pojma o čemu se radi i šta bi moglo da joj se desi.

Ona se počela prepirati sa policajcima jer su je naljutili s obzirom da joj niko nije pričao šta i kako se dešava te zašto su je priveli.

Već nekada prije ne napravila nekoliko prekršajka i nikada se nje odazvala na brijne pozive koje joj je uputio sud te su je zbog toga odlučili privesti i da je odvedu u Prekršajni sud kako bi se to riješilo.

Ona je dobila kasnije poziv da sutradan mora da se pojavi na sudu kako bi je sada pustili da obavi sve što joj je potrebno da uradi i da bi bila sigurna.

Nikada joj se nije desilo nešto ovako i nikada nije imala posla sa policijom te je ovo sada posebno naljutilo i razočaralo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *