Showbiz

Mrka je toliko smršao da više ne liči na sebe!! Kako je ANA mogla dozvoliti nešto ovako…

Ana Bekuta je već neko vrijeme na određenoj dijeti kojoj se odlučila maksimalno posvetiti kako bi sve bilo u njaboljem redu i kako bi ona mogla da smrša onoliko koliko ona smatra da je najbolje i da je potrebno da ona uradi.

Naime ona je na to sve nagovorila i svog partnera Mrku koji je imao također probleme sa kilogramima kojih je htjeo itekako da se riješi tako da je ona odlučila uzeti stvar u svoje ruke i potražiti najbolji mogući način da oni sve to i riješe.

Naime Mrka je nedavno imao probleme sa srcem i morao je ići na koronarografiju kako bi uklonio sve probleme.

Naime sve je to itekako uplašilo Anu da ona ni sama nije znala kako i šta da radi i na koji način da riješi sve te muke i probleme koje je imala.

Ona je cijelo vrijeme bila sa njim u bolnici i pomagala mu oko svega toga.

Odlučila mu je pružiti maksimalu pomoć i podršku oko svega da bi on uspio da se izliječi i da prevaziđe sve te muke i probleme koje je tada osjećao.

Ana je itekako bila uplašena za njegovo zdravlje i zbog svega toga je odlučila i pomoći mu oko dijete i svega toga kako bi on uspio da riješi taj problem sa kilogramima i kako bi smršao jer to je itekako od velikog značaja kada je zdravlje u pitanju.

Sada su viđeni kako šetaju sretni zajedno ruku pod ruku i kako maksimalno uživaju zajedno nakon svih tih problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *