Vijesti

Muškarac koji je UBIO ŠABANA nije bio samo PIJAN!! Napokon su saznali šta se desilo..

Turčin Alsin Levent koji ima 35 godina je glavni osumnjičeni za uzbistvo Šabana Šaulića koje se desilo 17.02.2019 godine u kojem je Šaban nako par sati od nesreće preminuo.

Naime ovaj muškarac koji je glavni optuženi za ubistvo je još uvijek u zatvoru jer do sada se znalo samo kako je on vozio u alkoholiziranom stanju a niko nije znao da je on bio i drogiran.

Nakon svih detaljnih pretraga koje su mu uradili saznalo se kako je u njegovoj krvi pronađena i droga.

U njegovoj krvi je proneađen zajedno sa alkoholom i kanabis a to je sve potvrdio glavni državni tužitelj koji dolazi iz Bilefelda Kristof Makel.

Naime trebalo je uraditi sve pšretrage kako bi se nešto ovako sa sigurnošću moglo potvrditi i kako bi moglo biti sigurni da je ovaj mladić uradio nešto ovako.

Naime osim Šabana Šaulića u ovoj nesreći je poginuo i njegov klavijaturista Mirsad Kerić a nejgov kum Slobodan Stojadinović je uspio da preživi i da izvuče živu glavu iz ove teške nesreće.

Alsin Levent je vozio mazdu i udario je u njih a s obzirom na to kako je bio u posebno alkoholiziranom stanju i pod dejstvom droge ovo je sasim normalno što se desilo.

Osim toga on nije imao ni vozačku dozvolu tako da je kazana sada još veća s obzirom na to da osim što je vozio u alkoholiziranom stanju i pod dejstvom droge on nije imao ni vozačku dozvolu.

Šabanova porodica je spremna uraditi sve samo kako bi ovaj muškarac platio za sve što im je uradio jer je zbog njega Šaban preminuo zajendo sa Mirsadom Kerićom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *