Showbiz

Na DJEDOVOJ SAHRANI SE POSVAĐALI.. Evo šta su David i DEJANA DRAGOJEVIĆ uradili na sahrani svoga dede!!

Naime nedavno je osvanula vijest kako je umro djed Davida i Dejane Dragojević te nakon saznanja da se desilo nešto tako nisu mogli da vjeruju da je nešto ovako moguće i da se desilo to.

Naime jučer je bila sahrana u 12 sati i na sahranu su došli i David i Ana Korać sa njim kao i Biljana Dragojević te i Dejan koji je morao da dođe zajedno sa produkcijom jer je on još uvijek u rijalitiju.

Naime Biljana već dugo vremena i dugo godina ne razgovara sa svojom majkom i ona je ipak došla i prešla preko svega toga i odlučila da uradi i naprqavi nešto ovako.

Naime David i Dejan su se ponovo pomirili nakon svega što se desilo i kako do sada te su svi na sahrani mogli da vide kako stvari i na koji način funkcionišu među njima.

Naime David i Ana Korać su do sada napravili brojne stvari na pravi način te onako kako žele i smatraju da bi najbolje bilo da urade i naprave u svom životu.

Ana i David su do sada itekakvu pažnju privukli na sebe te su uradili brojne stvari kojima su mnoge iznenadili tako da ni oni sami nisu mogli da vjeruju da je nešto ovako i na ovakav način moguće da oni urade i naprave.

Život i karijera su im itekako postali burni nakon svega što se desilo i na koji način su napravili određene stvari u svom životu.

Pogledajte i sami se uvjerite kako i šta i na koji način se desilo na sahrani tamo sa njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *