Vijesti

Na EVROVIZIJI 209.godine niko nije primijetio ovaj detalj!! Naježit će te se kada ovo vidite..

Sinoć je bilo polufinale Eurosonga na kojem je bilo dosta zanimljivih scena i situacija. Naime polufinale je sinoć otvorila djevojka koja je odnijela pobjedu prošle godine.

Naime ona je imala fenomenalan nastup ali niko nije primijetio da se ovo dešvaa iza nje.

Tek nakon provjere svih snimaka s emoglo primijetiti kako je iza nje cijelo vrijeme bila zastava bivše Jugoslavije sa petokrakom zvijednom.

Naime nikome nije jasno odakle ta zastava tu i ko je uopšte donio tu i zašto.

Naime tek kasno su svi vidjeli ovo i vjerovatno je neko donio ovu zastavu iz Srbije kako bi navijao za svoje predstavnike.

Naime u finale Evrovizije 2019.godine su prošli: Kipar, Bjelorusija, Estonija, Grčka, Srbija, Island, Australija, San Marino, Češka i Slovenija.

Naime a direktno u finalima će da nastupaju: Ujedinjeno Kraljevstvo, Izrael, Italija, Francuska, Njemačka i Španija.

Naime sinoć je zaosta bilo teško da se izabere ko je imao najbolji nastup od svih jer su se svi zaista jako potriudili kako bi mogli da prođu u finale.

Naime neke osobe nisu se baš potrudila za to i nisu dali svoj maksimum i zbog čega su njihovi najvijači bili posebno ljuti i razočarani zbog toga jer ipak neke stvari nisu očekivali da bi mogle ovako da im izgledaju i ovako da se dese.

Pogledajte sinošnje nastupe kako su imale i izvele određene zemlje i uvjerite se kako je ovo bio zaista jako dobar Eurosong i kako su imali jako dobre nastupe ove godine.

U nastavku imate video pa pogledajte i uvjerite se:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *