Showbiz

Na koncertu SNJEŽANE ĐURIŠIĆ nastao VELIKI PROBLEM!! Neko je pokušao da je OPLJAČKA…

Snežana Đurišić je odlučila napraviti veliki koncert u Sava centru kako bi sa tim koncertom ona proslavila svoji 20 godina rada koje je do sada ostvarila.

Ona je koncert održala zajedno sa orkestrom Ace Sofronijeviće bez kojeg nigdje ne nastupa s obzirom da samo njima vjeruje jer su se do sada nekako pokazali kao najbolji u svom poslu.

Nedavno je priznala kako je započela iznenada novu vezu sa Vanjom, poznatim ginekologom te kako joj je zaista trebalo dosta vremene da bude sa nekim nakon smrti svog supruga.

Snežana Đurišić je snimla i pjesmu za pokojnog supruga za kojeg bi dala sve samo kako bi uspio ostati živ ali nažalost nije uspjela u tome jer je on bio zaista teško bolestan.

Snežana je na koncert pozvala veliki broj svojih kolega među kojima su :Jana, Milena Plavšić, Đani zajedno sa svojom porodicom, Lepa Lukić i još dosta njih je bilo tu.

Naimw sve je bilo u najboljem redu dok u jednom trenutku muzika nije prestala da svira i nikome nije bilo jasn o šta i kako se dešava te su ugledali malog dječaka kako se penje na binu i nosi joj ružu.

Snežana je bila oduševljena kada je vidjela ovo i naprosto nije mogla nikome da se zahvali tolikko na ovome koliko ta osoba to zaslLUŽUJE.

Mladić je sve oduševio kada se on pojavio na bini sa samo 3 godine sa ovom ružim dok bi nekada djeca bila posebno uplašena i ne bi smjeli da stanu na binu i urade nešto ovkao i iznenadi je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *